Hála Imhotepnek!

Napi aljasságaink. S hogy mi hogy vagyunk? Szo-szo hála Imhotepnek!

NET: A reklámbarát

2009.08.17. 18:10 Pyramid Builder

Mostanában nem nagyon érdekel az iwiw. Ha valalaki bejelöl, hát visszajelölöm. De így is feltünt, hogy van olyan ismerősöm, akit nem ismerek :)
 

És ilyen üzeneteket küld:

Szia!

Nem hiszek a szememnek,ez annyira szuper!Neked hogy tetszik?
https://www.youtube.com/watch?v=EwvSDGy3pHs

Nem tetszik wazze.

Szia!

Egy újabb szállóige: Kamatyra kell a kamat 
Itt a kamatyolós videó: http://www.indavideo.hu/video/Parcsere_a_furgonban

 
Puszi

Szánalmas, de mégis hatékony, mert az első 1-2 linket megnézi az ember, hiszen mégis csak "ismerős" küldte. Mi is kell egy ilyen marketing művelet végrehajtásához?

  • Ügyfélkör. Fizetős ügyfélkör. Látható, hogy Ericsson és Erste reklámok. Ilyen ügyfél pedig csak jól bejáratott reklámügynökséggel szerződik, még az ilyen kib* undorító viral marketingre is. Ráadásul a második link egy olyan video ami maga is reklámparódiának próbálja mutatni magát.
  • Fénykép csinos csajokról. Vagy talán igazi csinos csajokat bíznak meg 3 Ft-ért? Ki tudja. Mindenesetre komplett profilt építettek neki az iwiw-en. Dóra, aki nem is létezik...
  • Hülye emberek, akik visszajelölik őket ismerősnek. Mint pl. én. :(

Szólj hozzá!

Címkék: marketing spam viral reklám gerilla undorító

A bejegyzés trackback címe:

https://szo-szo.blog.hu/api/trackback/id/tr301315806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.